سنخیت، عینیت تا تباین!؟
در فصلنامه شماره ۹ در ذیل معرفی کتاب قیّم سنخیت، عینیت یا تباین!؟ اشتباهی رخ داده که در اینجا ضمن پوزش از خوانندگان گرامی به این صورت تصحیح می گردد: کتاب مذکور مجموعه هشت جلسه سخنرانی متفکر بزرگ حضرت آیت الله سید جعفر سیدان است که روزهای پنج شنبه در قم تشکیل می شد و پیرامون سنخیت و عینیت حضرت حق با ما سوی الله و ردّ آن ، مباحثی مطرح می شد این کتاب صورت نوشتاری این جلسات است. اما گفتگوهای بین حضرت آیت الله سیدان و حجج اسلام فیاضی و پارسانیا، در موضوع عقل و وحی از منظر فلسفه و مکتب تفکیک است که بحث مستقلی است و ارتباطی با کتاب سنخیت عینیت یا تباین ندارد.
روی دست آسمان
تهیه و تنظیم: مجموعه دارالصادق اصفهان(واحد پژوهش)
کتابی است وزین شامل مباحث زیر:
اعمال روز غدیر، واقعه ی غدیر، اسناد خطبه ی غدیر، خطبه ی غدیر با ترجمه و سه موضوع رخدادهای دهه فرخنده ی غدیر، مباهله و یکصد و چهل منقبت از مناقب امیرالمؤمنین (علیه السلام) به قلم توانای محقق و پژوهشگر معاصر حضرت حجة الاسلام والمسلمین آقای علی اکبر مهدی پور که به این کتاب وزانت خاصی بخشیده است.
و در پایان به یکصد و ده پیشنهاد برای احیاء غدیر به قلم حجة الاسلام آقای سید مجید نبوی اشاره شده است. سخنان آیت الله العظمی وحید خراسانی و پیامهای آیات عظام صافی گلپایگانی و سید محمد باقر شیرازی به مناسبت دهه فرخنده غدیر نیز در صدر این کتاب آمده است.
غدیر از منظر بزرگان دین
تهیه و تنظیم: مجموعه دارالصادق اصفهان (واحد پژوهش)
این کتاب مجموعه ای است ارزنده از سخنان مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی به مناسبت دهه ی فرخنده ی غدیر و سخنرانی تاریخی علامه ی نامدار حضرت آیت الله حاج سید حسن فقیه امامی.
تحت عنوان سند سازی و سند سوزی به مناسبت عید سعید غدیر که نقشه های دشمنان شیعه برای کم رنگ کردن مقدسات مذهبی را بصورت شفاف روشن میکند، و نیز اظهارات و پیامهای سایر مراجع تقلید و بزرگان دین در مورد غدیر به ضمیمه ی اعمال روز غدیر.
فلسفه و عرفان:
از دیدگاه آیت الله العظمی ابوالحسن اصفهانی(ره) به ضمیمه ی نظرات علماء و مراجع
تهیه و تنظیم : مجموعه ی دارالصادق اصفهان (واحد پژوهش) با همکاری سید جعفر موسوی اصفهانی (نوه ی مرحوم سید)
جزوه ای است وزین حاوی فتاوای علما و مراجع تقلید در مورد فلسفه و عرفان که آیا تعلیم و تعلم آن جایز است یا نه. به ضمیمه ی کیفیت وارد شدن این علوم از طرف بیگانگان در میان مسلمین بنابر نظر مرحوم علامه ی مجلسی، علامه ی طباطبایی و آیت الله مصباح یزدی.