معرفی کتاب
هویت خاندان یکی از مدافعین افراطی فلسفه و عرفان ها ی کاذب (وکیلی)
خاطرات طاهر باقر زاده عضو بلند پایه ی سازمان مجاهدین خلق از فعالیت های خود و خاندان وکیلی برای سازمان
کتاب «قدرت و دیگر هیچ»
اسرار بیش از ۲۰ سال خدمت خاندان وکیلی به سازمان مجاهدین خلق را به طور دقیق و روشن، برملا می کند، کتابی است جذاب، خواندنی و پرهیجان. این خاطرات احتمالا در سالهای بعد از ۶۷ نوشته شده است و اکنون در سایت دارالصادق موجود است.
مشخصات مؤلف: طاهره باقرزاده فرزند ابراهیم در حدود سال ۱۳۵۲ به تشویق و هدایت پدر به سازمان متصل شد و در سال۱۳۶۰ در یک درگیری با نیروهای امنیتی و به قتل رساندن چند پاسدار در حالی که دارای فرزند یکساله بنام محمد حسن بود دستگیر شد و به زندان افتاد، حکم اعدام او صادر شد اما به خاطر فرزند کوچکش محمد حسن مجازاتش به ۱۵ سال حبس تخفیف پیدا کرد.
همسر: محمد وکیلی عضو سازمان و فراری که فعلاً مقیم انگلیس و در خدمت تشکیلات است. بعد از ۳۰ خرداد مجبور به اختفا شد و در سال ۶۱ به انگلستان فرار کرد.
پدر: ابراهیم باقرزاده، در تمام دوران ۵۹ ـ ۵۱ یکی از حامیان سازمان بود و در این راه سرمایه مالی خودش را در سطح وسیعی از دست داد و درسال ۱۳۶۹ فوت کرد.
مادر: از سال ۵۲ با در اختیار گذاشتن تمام امکانات خود در خدمت تشکیلات در آمد و در سال ۶۹ فوت شد.
فرزند: محمد حسن وکیلی متولد (حدوداً) ۱۳۵۹ ساکن مشهد، شغل: مبلغ و مروج تصوف، خرقه، خانقاه و عرفان های کاذب و یونانیات و تقویت افراد منحرف و شبهه افکنی در عقاید شیعه و اختلاف اندازی بین مردم و علمای شیعه و برهم زدن امنیت فرهنگی شیعه در چهرهی روحانی و حق به جانب .
توهینهای او به اساطین فقه و حدیث و کلام، معروف است و یکی از مدافعین سرسخت گوساله پرستی و بهشتی بودن شمر و عمرسعد می باشد.
(از چنین پدر و مادری، چنین فرزند منحرفی دور از انتظار نیست).
برادرها و خواهرها: دارای شش برادر به نامهای کاظم، حسین، محسن، رضا، قاسم و محمد و یک خواهر بنام نصرت که طاهره آخرین فرزند خانواده می باشد.
کاظم باقرزاده: درسال ۵۲ به عضو شورای ملی مقاومت درآمد و در سال ۶۷ در عملیات فروغ جاویدان (عملیات مرصاد) کشته شد. همسرش بنام فرشته اخلاقی عضو شورای ملی مقاومت می باشد.
حسین باقر زاده: در سال ۵۰ به عنوان عضو مرکزیت خارج از کشور فعالیت می کرد و در سال۶۰ به عضویت شورای ملی مقاومت در آمد، همسرش نیز با او همراه بود.
رضا باقر زاده: از سال ۵۲ همراه با همسرش در خدمت تشکیلات قرار گرفت و هم چنان ادامه داد و اکنون هر دو در اردوگاه عراق به سر می برند.
نصرت باقر زاده: از سال ۵۸ در خدمت شکیلات قرار گرفت همسرش حسن پهلوانی از اواسط ۵۷ به سازمان ملحق شد و در سال ۶۰ به خارج از کشور فرار کرد.
قاسم باقر زاده: در سال ۵۰ به عضویت سازمان در آمد و در سال ۶۱ به اتفاق همسرش پری یوسفی در یک درگیری مسلحانه کشته شدند.
محمد باقر زاده: در سال ۵۱ به عضویت سازمان در آمد و در سال ۶۰ اعدام شد