نظر مرجعیت شیعه درباره فصلنامه نورالصادق
گزارش دیدار سردبیر با حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی:
در تاریخ ۸/۷/۹۸ آقای یاسر فلاحی سردبیر محترم فصلنامۀ نورالصادق به محضر مرجع عالیقدر شیعه، حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی رسیده و گزارشی از بیش از یک دهه فعالیت علمی این فصلنامه ارائه نمود.
در این جلسه که آیت الله رضوی قمی از محققین برجستۀ حوزه علمیۀ قم و نیز حجت الاسلام اکبری شاهرودی از اعضای دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی حضور داشتند، معظم له ورود فصلنامه نورالصادق را به مباحث علمی روز، مبارک دانسته و فرمودند: این نشریه مورد استقبال محققان و پژوهشگران این عرصه قرار دارد و باید کاری کرد که روز به روز بر این استقبال افزوده شود.
ایشان ترویج آموزهه ای حیات بخش مکتب اهل بیت(ع) را لازم ترین امور دانستند و فرمودند: باید از شبهات و هجوم دشمنان به این مکتب آگاه بود و خود را برای پاسخگویی به آن آماده نمود. معظم له فرمودند، من خود را از نویسندگان فصلنامه نورالصادق میدانم و توفیقات روز افزون مسؤلان فصلنامه نورالصادق را از خداوند مسألت نمودند.
** *
فقیه مجاهد حضرت آیت الله العظمی
آقای حاج سید کرامت الله ملک حسینی (از مراجع تقلید نامدار)
باسمه تعالی شأنه، بعد الحمد و الصلوة
جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای صافی اصفهانی زیدعزة
با اهداء سلام و ابلاغ تحیّت و اکرام، مجلداتی از فصلنامه تخصصی نورالصادق(ع) ، واصل و مورد مطالعه اینجانب قرار گرفت.
در دوران و زمان ما که فراعنه بشری و مخالفین شریعت مقدسه با قدرت طاغوتی خود در مقابل مکتب نورانی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) صف آرایی کرده و اراجیف و اباطیل و خزعبلات ساخته و پرداختۀ ذهن خود را بر قرآن و احادیث تحمیل و به عنوان عرفان ترویج می کنند، بر شما حتم و فرض است تقویت بنیۀ علمی فصلنامۀ نورالصادق(ع).
امید آن که در دفاع از حریم دین مبین و تبکیت مخاصمین مکتب امیرالمؤمنین(ع) ، مشمول عنایات خاصۀ قیّم زمان و امام عالم(عج) ، باشید.
حوزه علمیه شیراز
سید کرامت الله ملک حسینی
۲۸/۴/۱۳۹۰
** *
نامه حضرت آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی
استاد خارج فقه و اصول
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر شریف مدیر مسؤل مکرم و سردبیر محترم فصلنامه نورالصادق
بعد الحمد و الصلوة، چندی است موفق به تورّق و گاه مطالعه بخشهایی از فصلنامه نورالصادق شدهام، حساسیت بر انقطاع از قرآن و سنت و نکوهیدن مکاتب شکل یافته از این انقطاع درخور تقدیر است. مصاف دیرین فیما بین دو روش یکی اندیشیدن بر مبنای قرآن و سنت و دیگری اندیشیدن و تخرّص و سپس به دنبال شاهدی در قرآن و سنت بودن به خوبی به نمایش گذارده شده است.
تصوف در تاریخ که برخاسته از خدعه و یا ضلالت و یا حماقت بوده (آنچنان که ثامن الحجج صلوات الله علیه فرمود) خدعه دشمنان و طراحان، ضلالت اصحاب بدعت و حماقت پیروان نابخرد سدّی در مقابل اندیشه توحیدی قرآنی بوده است، و تبیین این امر در مجله نمایان است. این مطلب را که عرفان به نوظهور و کهنه ظهور تقسیم نمی شود تا راهی برای تشخیص صحیح از سقیم و سره از ناسره باشد به تلویح اما به خوبی ارائه شده. لازم می دانم از تغییر روش در چاپ و نگارش و نیز در ارتقاء سطح فصلنامه به یک فصلنامه تخصصی با شاخص های آن با حفظ صلابت در عین متانت، تقدیر کنم و توصیه به تحمل ملامت ها کنم، و دعای رعایت قواعد بحث و مناظره برای همگان بنمایم، هماره در ظل عنایات بقیة الله العظمی ارواحنافداه مؤید و منصور باشید.
سید شرف الدین ملک حسینی
۱۲ خرداد ۱۳۹۸ هـ . ش
مقارن با ۲۷ رمضان المبارک ۱۴۴۰